VELKOMMEN – WELCOME – BIENVENIDO – WILLKOMMEN – VäLKOMMEN – BIENVENUE

Så hvem er så jeg som skriver?

Jeg var den som våknet når solen sto opp. Jeg listet meg ut i min egen lille kjøkkenhage og så til at gulerøtter og andre vekster hadde det bra. Barndomsminnene viser bilder av å sitte stille på jorden i kjøkkenhagen og bare lytte … til vindens forsiktige susing i trærne, til insektenes surring og bekkens klukking. La blikket søke ut over blomsterengene eller den grønne plenen og kjenne duftene fra blomstring, jord og kvae … deilige minner.

Kanskje var det disse minnene som ubevisst drev meg inn på sporet av å jobbe som hageplanlegger og designer. Ikke lett å vite, men jeg trives i alle fall veldig godt med å jobbe i dette vakre universet og få lov til å løse floker som andre ikke helt har dreis på. Få lov til å gjøre andres uterom vakre og funksjonelle – akkurat slik de gjerne vil ha det.

Å jobbe med hage – selv om det for det meste er på tegnebrettet – er å jobbe med levende materiale. Man har en nærhet til jordens uendelige kraft og hva den gir oss og ikke minst hva den gjør med oss av helsemessige påvirkninger.

Jeg slutter aldri å forundres over hvordan et lite frø, dyttet ned i jorden, kan utvikle seg til å bli en fantastisk vakker blomst! Kanskje du sier at dette er små ting, men det er jo livet i et mikro-perspektiv – det er fødsel, liv, død og gjenfødelse i form av frø …. Det å kunne drive frem de små spirene, passe på at de har det godt og få belønning i form av skjønnhet og harmoni – ja, det er såvisst ingen liten ting.

Følg med meg gjerne videre i mitt univers – her på bloggen – og så håper jeg at jeg kan bidra med mange positive øyeblikk og mye læring til deg som er glad i hage og i livet forøvrig.

/Marit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X