Design

Så hyggelig at du kom innom siden min! Har du spørsmål du ikke finner svaret på her, ønsker du et samarbeid eller har du forslag til et prosjekt så er det supert om du sender meg en mail

Slik samarbeider vi

Velkommen til mitt grønne univers, der struktur, balanse, symmetri blandet med stil, vakre farger og sunne miljøer har vært basis i 20 år! Etter at kunden har gitt meg opplysninger om hva de ønsker seg, stedet og forholdene, sender jeg de alltid et skriftlig pristilbud. Har jeg anledning til befaring etter bestilling, er det alltid den aller beste starten men det går ogsåfint uten. Da kreves det bare litt mer kommunikasjon pr. telefon og mail med bilder/video og øvrige beskrivelser.

Du kan bestille følgende

* Idétime – rådgivning på plass

* Enkel skisse – målsatt med plantenavn på norsk

* Full plan – målsatt, med plantelister og bruksanvisning

* Belysningsplan

* Forslag til bedbeplantning – detaljplanlegging

* Materialvalg og beskrivelser

 

Ut ifra kundens ønsker gis et individuelt pristilbud, basert på innhold og omfang. Mine oppdragsgivere er alt fra privatpersoner med hage, hjemme eller på hytta, kommuner med parker og anlegg  som skal planlegges, i tillegg til uteområder for bedrifter.

Mine prosjekter

Jeg er glad i alle typer prosjekter og har vært innom utrolig mange morsomme og spennende oppgaver. Alt fra bondegårder, offentlige parker, barnehager, uterom for bedrifter både terrasse og bakkeplan, grønne innredninger for restauranter og - selvfølgelig, hager av alle slag.