Økologisk skadedyrbekjempelse

Categories: ,

Det finnes svært begrensede alternativer når det gjelder skadedyrbekjempelse hvis du ikke vil bruke kjemiske sprøytemidler og gjerne dyrke økologisk.
Så hva er alternativene når det gjelder å kvitte seg med skadedyrene som fort kan ødelegger hagene våre hvis de ikke blir kontrollert?

I dette kurset vil vi se på de mest alminnelige og beste naturlige nyttedyrene for hagen. Har du utfordringer med bladlus, larver, biller eller andre skadedyr i din hage? Da er dette kurset noe for deg. Vi vil ikke bare undersøke hvilke insekter som er gunstige og hvordan du kan identifisere dem, men vil også se på elementene som vil tiltrekke dem til hagen din. Velg den naturlige veien og unngå gift i din hage!

Hva du lærer    Å gjenkjenne nyttedyrene.
Hvordan disse kan brukes i sammenhengen med skadedyrbekjempelse.
Hvordan få det naturlige og gode mangfoldet til å fungere i din hage.

Krav til forkunnskaper eller forutsetninger?
Det kreves ingen forkunnskaper for å ta dette kurset, bortsett fra et ønske om å lære om organisk skadedyrbekjempelse!

Hvem dette kurset er for:
Dette kurset er for enhver hageeier – nybegynnere eller erfarne – som er interessert i organisk, naturlig skadedyrbekjempelse. For alle som ikke vil bruke sterke kjemikalier som en metode for skadedyrbekjempelse,
vil dette kurset tilby alternative alternativer med naturlige midler.

Instruktør: Marit Næss Jørgensen  Hagedesigner & Gartner

Dette kurset inngår som modul i den diplomerte utdannelsen som hagedesigner og planlegger.

 

NB.

Vi mennesker har en tendens til å kategorisere nyttedyr og skadedyr, men skillet mellom de to er ikke alltid like naturlige. Det er viktig å innse at alle levende organismer spiller en spesiell rolle i naturens syklus. Hver art har utviklet seg i flere millioner av år, og i denne perioden har de vært i stand til å tilpasse seg omgivelsene og funnet sin rolle i økosystemet. I dette kurset fokuserer vi på å strebe etter en frisk og sunn hage ved bruk av nyttedyr i stedet for bruk av kjemiske sprøytemidler og slike ting. I den sammenhengen blir dette en liten del av mikro-og dyrelivet i naturen som er tatt ut av den store sammenhengen. Det er derfor viktig å vite at alle dyr i den store sammenhengen har en nyttefunksjon

  • Økologisk skadedyrbekjempelse 0/7

Price

kr1,800.00